MotoMagazín     VeteránInzerce     VeteránForum     VeteránKalendář    Jawa Californian    Japonské klasické motocykly Předpověď počasí
 Informace   Kontakty   Komerční inzerce 
Vložit pozvánku
Úvod
Kalendář
Archiv
Reportáže
Muzea
Místa
Zpět
Pozvánka 
   

SUPERMOTO Moravský Krumlov 2024

  ZÁVOD  
  Termín:10.08.2024 - 11.08.2024  počet dní: 2Zobrazit obrazový dokument
  Místo:Moravský Krumlov
  Kraj:Jihomoravský kraj
  Popis:Závody, bohatý doprovodný program s vůní benzínu, spousta dobrého jídla a pití nebo třeba zápasy v boxu a MMA… Tak by se ve zkratce dala shrnout moravskokrumlovská show SUPERMOTO. Jihomoravské Monte Carlo, jak se těmto závodům přezdívá, otevře své brány o druhém srpnovém víkendu 10. – 11. 8. 2024 a opět nabídne skvělou zábavu pro celou rodinu.

V rámci doprovodných jízd se návštěvníci mohou, ostatně jako již každoročně, těšit na exhibice brněnského týmu Mičánek Motorsport, který do Krumlova opět přiveze své italské býky ze stáje Lambogrhini SuperTrofeo. Letošní novinkou pak budou exhibice jedinečného a ryze českého sportáku se silniční homologací SIGMA Weekend Racer, a to jak dynamicky během předváděcích jízd, tak staticky v paddocku. Navíc bude možné si na sociálních sítích závodu zasoutěžit o svezení jak v Lamborghini, tak i v Sigmě nebo safety-caru od Mercedes-AMG. Po loňské pauze se na krumlovský okruh vrátí také znojemský tým 3RCZ s jedinečnou autocrossovou buggynou s výkonem více než 500 koní. A motoristickou část doprovodného programu rovněž doplní i známá kaskadérská show Adama Peschela, který své umění v Krumlově předvedl i vloni a u diváků sklidil zasloužený úspěch.
  Kontakt:
  E-mail:supermotard.cz@email.cz
  Internet:http://www.supermotard.cz
  QR kód:
 Pozvánka vložena 23.07.2024  
 Zobrazit pozvánku  Zobrazit pozvánku    Vložit další informace  Vložit další informace  
 Změnit základní údaje pozvánky  Změnit údaje    Vložit reportáž  Vložit reportáž  
 Zopakovat pozvánku v jiném termínu  Zopakovat pozvánku  



Provozovatelé serveru nenesou žádnou dopovědnost za obsah vložených příspěvků

© Jiří Bartuš 2012